Hogager Marked

Open by night i Skave

Fastelavnsfest

Det årlige Hogager Marked med revy, banko, musik, underholdning og kræmmerboder blev en velbesøgt succes.

Læs om mere markedet her...

Open by night er en tradition i slutningen af augst, med længe åbent i byens butikker og underholdning og hygge på kropladsen.

Trabjerg GF og Spejderne har holdt fastelavnsfest for en masse børn i flot udklædning.
 

Skave får sin egen Faxe Kondi

Byfest Skave

Arbejdslørdag - skolen

5 århusianske piger i Skave

Skave fik sin helt egen Faxe Kondi - Skave Kondi
Borgerne i Skave har kunnet købe deres egen lokale Skave Kondi i 2015, efter en lokal pige vandt konkurrencen hos Faxe Kondi.

 

Den årlige Byfest i Skave blev afholdt i maj, med stor tilslutning til de mange aktiviteter. Der var bl.a. bilrally, børnedisco, cykelsponsorløb og lørdag med festpladsen åben og afsluttet med fest lørdag aften.

 

Den årlige arbejdslørdag på Skave Skole var igen en fantastisk dag. Borgere, forældre, personale og børn gik med højt humør, entusiasme og arbejdsiver ”all in”.
 

5 Århus-piger fik en  fantastiske sjov og begivenhedsrig weekend i Skave hos Lis og Helge. Et besøg på et økologisk landbrug, der flyttede grænser for de 5 piger.

 

 


Herunder ses et udpluk af de mange arrangementer der har foregået tidligere i området. Nogle gentages hvert år, mens andre har været et "engangs-arrangement"


 

Gymnastikopvisning

Nytårskoncert i Skave Hallen

Madlavning for mænd

Julefrokost i Skave Hallen

Der afholdes en årlig gymnastikopvisning i marts, et samarbejde mellem Trabjerg GF og Borbjerg gymnastik. En fast tradition i en årrække.

Vestjysk Concert Band med Charlotte K. Andersen som dirigent til Hogager Gymnastikforenings årlige nytårskoncert. I 2015 var Thomas Eje solist og konferencier.

Skave Borgerforenings kursus "Madlavning for mænd" kører hver vinter. Der er et begynderhold og et lidt mere øvet hold. Hygge og højt humør er kendetegnende.

Der afholdes hvert år stor julefrokost i Skave Hallen med traditionel julefrokostmad, musik, dans osv. Der afgår busser efter festen.

Open by night

Fastelavnsfest for børn

Copenhagen Fur & DR-byen

Tur til Flyvestation Karup

Afholdes hvert år sidst i august. Butikkerne i byen holder længe åbent, der bydes på lidt godt til ganen, telt på Kropladsen hvor der afsluttes sidst på aftenen.

Der er fastelavnsfest for børn hvert år i gymnastiksalen. En tradition med stor opbakning, og mange flotte kostumer.

Arrangeret af Østudvalget, bestående af Østre Sogn Beboerforening Mogenstrup, Herrup-Bjergby Fællesforening, Ryde-Stendis Beboerforening, Hogager, Sevel, Skave og Borbjerg-Hvam Borgerforeninger.

53 veloplagte borgere tog på udflugt til Flyvestation Karup. Det var Østudvalget, bestående af 7 borgerforeninger som stod bag den fælles bustur. 

IT kursus for seniorer

Glaskunst kursus

Arbejdsaften i Børnehuset

Anders Agger i Skave

IT-kursus for seniorer - samarbejde med Skave- og Hogager Borgerforening. 20 seniorer var tilmeldt og Birger Jensen har stået for undervisningen.

Borgerforeningen havde arrangeret en kursusaften hos Gittes glaskunst i Rydhave.
En meget inspirende og lærerig aften, hvor alle fik lavet noget.

Arbejdsaften i Børnehuset. En årlig begivenhed hvor der bliver tid til både arbejde og hygge for børn og voksne.

Foredrag med DR- journalist Anders Agger er én af de få, der mestrer det stille og alligevel får sagt så meget. Det var en meget spændende og fortællende aften.

Efterårsudstilling

Seje spejdere på tur

Børnekarussellen

Foreningsrally

Efterårsudstilling i Skave Multihus med kunst og kunsthåndværk i den sidste weekend i oktober med ca. 45 kunstnere/udstillere.

De ældste spejdere havde i 2014 valgt at tage et vandreskjold. Der skulle gåes 100 km på 48 timer og med mindst 6 timers sammenhængende pause.

Tilbud til børnene i kommunens østlige del. Styrker fællesskabet landsbyerne imellem.

Foreningsrally, hvor man på ruten kom rundt og besøgte alle områdets foreninger.

VELKOMMEN TIL SKAVE OG HOGAGER

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk