Hogager Borgerforeningsbestyrelse:

Aktiviteter

Links - hjemmeside, facebook mm.

Kontakt bestyrelsen

Formand & sekretær
Marie Primdahl Veng: 22 77 56 22
marieveng@gmail.com

Næstformand:
Tove Nørgaard: 23 93 27 99
salontove@gmail.com

Kasserer:
Jytte Jensen 26 39 43 20

Bestyrelsesmedlemmer:
Pia Klausen 61 75 99 69
Hans Jørgen Klausen 51 74 63 47
René Kobberø 23 25 39 66
Gurli Kristensen 2449 0242

Kontaktformular


 

Tante Møghe og Misse på besøg i Hogager

Som optakt til Hogager markedsrevy havde Hogager midt i juli måned besøg af tante Møghe og Misse fra tv-serien Matador. Møgherne fik sig blandt andet en snak om hvilke butikker der kunne handles i Hogager. Den tidligere købmandsbutik på Langgade 60 er lukket og var derfor ikke en mulighed for de købelystne damer. Da tante Møghe forstod at bygningen skal rives ned for at give plads til et nyt Borger- og Sognehus insisterede hun på at hendes 100 års fødselsdag skal holdes der!

Bygningerne på Langgade 60 er overgået til Hogager Menighedsråd og vil blive fjernet i løbet den næste måneds tid. Derfor blev der fredag den 11. august afholdt auktion over nogle af de tilbageværende effekter i huset. Der var en del gamle møbler på loftet og forskelligt inventar fra den gamle købmandsbutik. Blandt andet var der et uåbnet pengeskab med ukendt indhold som blev solgt til højestbydende. Køber donerede efterfølgende pengeskabet til det ny Borger og Sognehus. Overskuddet fra auktion og pølsesalg går til det nye hus.

Det nye hus planlægges opført i løbet foråret 2018. Langgade 60 er en stor grund på ca. 3000 kvm, som har et lidt kuperet terræn og smukke gamle træer. Huset skal indeholde festsal, mødelokaler, køkken, kontor til udlejning mm. Huset er et samværs-, fest- og sognehus og skal ikke anvendes til idræt. Den store baghave kan bruges af besøgende og husets brugere og der vil blandt andet være grill, terrasse og udkigspunkt. Pladsen mellem kirken og det nye hus, som Langgade løber igennem, vil blive det nye landsbycentrum i Hogager, og indrettes sådan at kirken og det nye hus præsenterer sig imod hinanden. 

Bag projekt nyt hus står Hogager Borgerforening, Hogager Menighedsråd, LAG og en række lokale foreninger.

VELKOMMEN TIL SKAVE OG HOGAGER

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk