VELKOMMEN

Skave er ikke bare ”én række huse langs hovedvejen”. Den består af meget mere. Bag ved den første husrække ligger et par store villakvarterer med huse for en hver smag. Der er et integreret cykelstisystem, som binder villa­kvarterne sammen med skolen, SFH’en, hallen og børneinstitutionen.
Et nyt lækkert center omkring Skave hallen er under opbygning med bl.a. multihal og nyt fitness.

Drej fra hovedvejen øst for Skave og tag en tur til Hogager. Landsbyen, der er kendt for den populære håndboldklub Hogager GF, det store Hogager marked og den flotte kirke. Tag dig tid til at gå ind og se kirken med de friske farver og flotte glasmosaik.

 Har du lidt mere tid så hold ind i skoven øst for Skave. Her finder du både grillhytte, skovlegeplads, shelter, bålplads, skovmotionsbane, vandre- og cykelruter og en stor indhegnet hundeluftningsskov med aktiviteter for hundene.

Skave er centralt beliggende i fht. byer som Skive, Holstebro, Herning og Viborg og ligger kun 5 km fra den kommende motorvej.

Og hvad du ikke umiddelbart kan se, er alle de dejlige og aktive mennesker, som bor i Hogager og Skave. Mennesker, der gør området til et levende lokalsamfund i fortsat udvikling.
Fordi de vil.


 

VELKOMMEN TIL SKAVE OG HOGAGER

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk